Canapele cu fotolii bucurestiCanapele cu fotolii bucuresti

Bine ati venit in cel mai important magazin online de canapele din Romania

Producem la comanda peste 200 de modele de canapele din piele sau stofa pe orice culoare si in orice configuratie. Calitatea si preturile sunt excelente! Va invitam sa alegeti modelul preferat si sa lansati comanda.

Nimic nu completeaza camera ta de zi mai bine ca un set de canapele din piele cu un stil aparte si un confort deosebit. Lasa SelectSofa sa iti aduca acasa viitoarea ta canapea, locul in care iti vei petrece cele mai relaxante si placute momente pentru anii ce vor urma. Adunand peste 200 de modele de canapele in catalogul online, SelectSofa va propune cea mai completa selectie de stiluri, modele si preturi de canapele din piele.

Doriti sa aveti o casa moderna, stilata si foarte sic. Alegeti canapele pe masura pentru a da o nota de bun-gust si de eleganta. Seturile noastre de canapele din piele sunt accesorizate cu canapele de 3 locuri, canapele de 2 locuri, fotolii , canapele extensibile, tabureti si perne, si au o oferta de preturi pe care o veti gasi cel putin interesanta.

Canapelele pot intr-adevar sa faca o casa confortabila si relaxanta, iar prin stil si eleganta va pot induce o stare de spirit exceptionala. O canapea bine aleasa, ofera casei tale stilul si eleganta dorite. Unul din primele lucruri pe care tu si oaspetele tau o sa il remarcati, este cat de confortabila si relaxanta este canapeaua ta.

Pentru a va asigura de calitatea produselor noastre, va invitam sa vizitati showroom-ul nostru din Bucuresti, B-dul Ghencea nr. 156A, in incinta Centrului de Mobila Danielli Design, la etajul 1, sau in Timisoara in incinta Centrului Comercial Kapa, Strada Divizia 9 Cavalerie, nr.4, etaj 1.

Va invitam sa vizionati catalogul nostru cu CANAPELE, si va stam la dispozitie pentru a va ajuta sa va cumparati canapeaua perfecta pentru dumneavoastra sau pentru cei dragi.

Suntem interesati de colaborarea cu firme sau persoane fizice in vederea dezvoltarii unei retele de desfacere, pe segmentul business to business. Oferta completa de canapele poate fi obtinuta la telefoanele societatii sau prin pagina de contact din site-ul nostru.

SelectSofa produce toate canapelele din colectie atat din piele naturala cat si din stofa.

SelectSofa livreaza canapelele oriunde in tara, pretul variaza in functie de configuratia setului si adresa de destinatie. Va rugam sa ne contactati pentru informatii suplimentare.

Toate datele au caracter informativ si nu au valoare contractuala.

Echipa SelectSofa

 

Canapele cu fotolii bucuresti 99
Tapiter Bucuresti : retapitari si reconditionari canapele
Canapele cu fotolii bucuresti 83
Canapele, coltare, fotolii, paturi tapitate la comanda de
Canapele cu fotolii bucuresti 14
Canapele extensibile si fixe de la - STAER Mobila pentru
Canapele cu fotolii bucuresti 21
Retapitare Canapele - Reparatii tapiterie canapele
Canapele cu fotolii bucuresti 65
Canapele Extensibile ( Canapele Si Fotolii )
Canapele cu fotolii bucuresti 64
Canapele pentru Living: Peste 100 Modele
Canapele cu fotolii bucuresti 53
Canapele cu fotolii bucuresti 53
Canapele cu fotolii bucuresti 45
Canapele cu fotolii bucuresti 52
Canapele cu fotolii bucuresti 46
Canapele cu fotolii bucuresti 29
Canapele cu fotolii bucuresti 20
Canapele cu fotolii bucuresti 99
Canapele cu fotolii bucuresti 12
Canapele cu fotolii bucuresti 75

Site menu